Gemeentedag D.V. zaterdag 17 september 2022

Op D.V. zaterdag 17 september hopen we weer een gemeentedag te houden in het Hervormd Centrum, Bedumerweg 8 in Stedum. Wij als activiteitencommissie zijn al enige tijd druk bezig, maar om er een geslaagde middag van te maken hebben we u natuurlijk nodig. We willen ook dit jaar weer starten met een gezamenlijke maaltijd.
Het thema is dit jaar: “soep met wat lekkers”. Het eten is in de vorm van een American Party. Dit betekent dat iedereen wat te eten meebrengt en dat we dit vervolgens met elkaar opeten.

Denk bijvoorbeeld aan stokbrood met een smeersel, hartige taart, een salade of wraps. Daarnaast
willen we graag dat +/- 5 dames/heren een pan soep maken. Wilt u soep maken? Wil u dit dan doorgeven vóór 12 september (zie de nieuwsbrief).
Na het eten hebben we een leuke activiteit met elkaar in het Hervormd Centrum. We starten de middag om 12:00 uur met inloop. Vanaf 12:30 uur willen we met elkaar gaan eten. Rond 15:30 uur willen we gezamenlijk afsluiten. Bent u van plan om te komen naar de gemeentedag, wilt u dit dan vóór 12 september aangeven aan een van de leden van de activiteitencommissie zodat wij globaal weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Hartelijke groet en tot de 17e september! De activiteitencommissie