Diensten D.V. zondag 7 juli 2024

De Christelijke Werkgroep Ten Post e.o. waarin ook onze gemeente vertegenwoordigd is, organiseert een gezamenlijke dienst in het Dorpshuis ‘ t Holt te Ten Post. Aanvang: 10.00 uur. Het thema voor de Dorpsdienst dit jaar is “ Je wordt gezien”

Ds Nico Dijksterhuis uit Delfzijl (NGK) hoopt met zijn overdenking je aan het denken te zetten over wat de Bijbel er over zegt. De muziekgroep Connected Appingedam zorgt voor de muzikale begeleiding.Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken met wat lekkers en om bij te praten.Zo ongeveer om 12.00 uur willen we samen gaan eten met een Amerikaanse lunch. Er is een collecte, deels voor de onkosten die we maken, deels voor Familie Sponsorplan Roemenië ( FSR).

s Avonds om 19.00 uur staat er een online- dienst uit ons archief voor u klaar. Het betreft een dienst van 22 juli 2018, waarin ds J.Oosterbroek (toen uit Ruinerwold) voorging.

Deze dienst kunt u beluisteren via http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10525