Diensten D.V. op 3 juli

• 3 juli: ’s morgens om 10.00 uur is er de Dorpsdienst in Ten Post (zie het stukje hieronder)
  • 3 juli: ’s avonds staat er weer een dienst uit ons archief voor u klaar. Dit is de avonddienst van 7 juli 2013 waarin ds. G.J. Roest voorging.
  • Deze diensten zijn ook te beluisteren via www.kerkomroep.nl/#/kerken/10525

Dorpsdienst zondag 3 juli 2022
Zondag 3 juli 10.00 uur gaan de deuren van het Dorpshuis in Ten Post open voor een Dorpsdienst.
Het thema is “Een nieuw begin”.
Karlien Elzes uit Ten Post (betrokken bij de Waardevol Leven Gemeente Loppersum) heeft er vast meer over te vertellen in haar overdenking.

De band Reveal uit Uithuizermeeden zorgt voor de muzikale begeleiding van de liederen.
Jacob Bosma bespeelt de piano bij een paar liederen en verzorgt een muzikaal intermezzo.
Er is een collecte voor hulp aan Oekraïne (www.deleeuwkyiv.nl) en een tweede collecte voor de onkosten.
Na de dienst is er tijd voor koffie, thee of ranja met wat lekkers

Zo ongeveer om 12.00 uur willen we samen gaan eten.
Het eten hopen we te doen volgens het Amerikaanse systeem:
Neem iets lekkers mee voor de lunch: broodjes, suikerbrood, salade, gekookte eieren, krentenbrood, pannenkoeken, snoeptomaatjes….
Zo ongeveer de hoeveelheid die je zelf en je gezinsleden zou verorberen.
Vervolgens wordt het uitgestald op tafels en kan een ieder er langs lopen en wat lekkers bij elkaar verzamelen. Voor het bijbehorende drinken wordt gezorgd.

De plaatselijke kerken: GKV Ten Post, Protestantse Gemeente Garmerwolde-Thesinge-Ten Post-Stedum en Hervormde Gemeente Stedum-Lellens-Wittewierum-Ten Post zijn alle drie betrokken bij de organisatie van deze Dorpsdienst. Dus ook de niet-Ten Poster gemeenteleden zijn uiteraard meer dan welkom.

Christelijke Werkgroep Ten Post e.o.