Diensten D.V. op 16 januari 2022

Dienst zondag 16 januari in Stedum
De dienst van komende zondagmorgen zal gehouden worden in de Bartholomeüskerk in Stedum en u bent daar weer van harte welkom. We zijn van mening dat het in de lijn van de afgekondigde versoepelingen ligt dat we als kerk weer, met inachtneming van de gebruikelijke maatregelen, open gaan. Omdat we aanstaande zondag in de dienst ook voorbereiding op het heilig avondmaal hopen te houden hebben we besloten om de wijziging meteen deze zondag in te laten gaan. We hopen op gezegende diensten komende zondag en ook volgende week.

Nog even in het kort:

• 16 januari: ’s morgens om half tien is er dienst in de Bartholomeüskerk in Stedum. Ds. G.W. van Wingerden hoopt dan voor te gaan. In die dienst is er voorbereiding voor het Heilig Avondmaal.
  • 16 januari: ’s avonds staat er weer een dienst uit het archief voor u klaar. Dit is de avonddienst van 26 januari 2014 waarin ds. G.J. Roest voorging.

Deze diensten zijn te beluisteren via www.kerkomroep.nl/#/kerken/10525