Dorpsdienst D.V. zondag 9 juli 2017

BESTEMMING ONBEKEND?

DORPSDIENST ZONDAG 9 JULI

Vorig jaar hebben we genoten van de gezamenlijke kerkdienst in de feesttent. Het was voor herhaling vatbaar! Daarom nodigen we iedereen graag weer uit voor onze Dorpsdienst op zondag 9 juli. Deze keer niet in de tent maar in het Dorpshuis (B. Kuiperweg 11, Ten Post)

De dienst begint om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur kun je vast binnenlopen voor een kopje koffie.

Met de komende zomervakantie in het achterhoofd, is het thema: “Bestemming onbekend?” Reizen kan op goed geluk, maar ook in geloof en in vertrouwen. Zo worden er in de Bijbel veel verhalen verteld over mensen die op reis gaan, soms met een bestemming die bekend is, maar veel vaker als sprong in het onbekende.

Nieuwsgierig wat wij daar tegenwoordig nog wijzer van kunnen worden? Kom dan vooral luisteren naar hetgeen kerkelijk werker Sanne Werkman daar over te vertellen heeft.

-Praiseband The Messengers uit Garrelsweer hoopt voor het muzikale gedeelte te zorgen.

-Er is een collecte voor Grunn MoveS, in de strijd tegen de ziekte MS.

-Er is een mogelijkheid voor oppas voor kinderen van 0-4 jaar. Graag even van tevoren laten weten wanneer je daar gebruik van wilt maken.

-Na afloop is er tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten tijdens de koffie en thee op Amerikaanse wijze. Wij zorgen voor de koffie en thee. Maar we roepen jullie hulp in voor wat lekkers erbij: Bijv. koekjes, boterkoek, cake, muffins, cupcake’s, enz., enz.

Dus bak (of koop) iets lekkers en neem het mee om te delen met je medereizigers.