Diensten op 14 april 2019

SPRINGTIME CONNECT, zondag 14 april 2019.

Het thema is: ‘KOM ZOALS JE BENT’

Dit is een thema dat bij iedereen past en ook actueel is de laatste tijd.

Het programma is als volgt:

Zondagmorgen om 11.00 uur is er een ontmoetingsdienst met ds. G.W. van Wingerden en de band LOF, in de Tiggelhal. Vanaf 10.30 uur staat er een lekker bakje koffie, thee of fris voor u klaar.

De kinderdienst, begint ook om 11.00 uur in het Buurhoes. Hier is ook de kinderoppas voor de jongste kinderen. De band Reveal zorgt voor de muzikale begeleiding en de creatieve verhalenverteller Matthijs Vlaardingerbroek geeft een voorstelling met het thema ‘Rotsvast’ – dit gaat over Petrus en Jezus.

In deze voorstelling komt hij ook terug op ‘Kom zoals je bent’. Na afloop van de kinderdienst komen de kinderen samen naar de sporthal toe. De kinderen bij de oppas blijven wel in het Buurhoes.

Om 19.00 uur begint de praisedienst met de Huisband en Matthijs Vlaardingerbroek. Na de dienst staat er ook weer een kopje koffie, thee of ranja voor u klaar.

Graag tot ziens op zondag 14 april a.s. in de sporthal aan de Sportlaan in Ten Boer! Zegt het voort, zegt het voort aan bekenden, vrienden en familie. Neem ze mee naar deze laagdrempelige en voor iedereen toegankelijke dag.

Om 19.00 uur hebben we ook een eigen dienst in de kerk van Lellens met ds. G.W. van Wingerden. In die dienst is er voorbereiding voor het Heilig Avondmaal.