Diensten met kerst 2018

Op kerstavond, 24 december is er om half negen dienst in de Bartholomeüskerk in Stedum. Ds. G.W. van Wingerden hoopt dan voor te gaan. Muzikal medewerking wordt verleend door organist Bert-Jan Zijlema en het Christelijk  Vocaal Ensemble Stedum. Na afloop is er chocolademelk en glühwein.

Ook op 24 december is er een kerstavonddienst in ‘de Hoeksteen’ in Ten Post. Deze dienst begint om half tien. Ook hier is er na afloop chocolademelk en glühwein.

Op 1e kerstdag is er ’s morgens om half tien dienst in de Bartholomeüskerk in Stedum. Weer met ds. G.W. van Wingerden.

’s Middags is er de kerstviering met de Zondagsschool, om vier uur in het Hervormd Centrum.

Op 2e kerstdag is er ’s morgens om half tien een zangdienst in de Bartholomeüskerk.

Van harte welkom!