Diensten D.V. op 20 december

De overheid heeft ons allemaal verzocht onderlinge contacten zoveel mogelijk te vermijden, daarom doen we ook als kerkelijke gemeente een stap terug als het gaat om de kerkdiensten. Er zullen alleen nog digitale diensten zijn in twee vormen. Live uitzendingen vanuit de kerk van Lellens op de zondagmorgens en eerste kerstdag die beginnen om 9:30 uur. Voor oudjaarsavond en nieuwjaarsdag zullen er digitale diensten gemaakt worden die vooraf worden opgenomen. Die zullen op de gebruikelijke tijden te beluisteren zijn via kerkomroep, maar al iets eerder klaarstaan, zoals dat het geval was tijdens de eerste lockdown.

In de morgendienst gaat dhr. M. van Heijningen uit Dorkwerd voor. Deze dienst wordt verzorgd vanuit de kerk van Lellens en zal plaatsvinden met een minimaal aantal mensen en zonder gemeenteleden.
Voor de avonddienst staat er een dienst uit het archief voor u klaar van 18 december 2011 met als voorganger ds. C. Hoek uit Heerde.

De diensten zijn te beluisteren op www.kerkomroep.nl/#/kerken/10525